Piksi otkrio zašto nema igrača Zvezde i Partizana u reprezentaciji

- Iskreno, meni se dosta igrača sviđa i iz Zvezde i iz Partizana, njihov kvalitet i forma. Ali ti igrači koji se meni sviđaju, oni ne mogu da igraju za Srbiju. Probali smo, pričali sa UEFA, ali ne mogu, imaju neke druge pasoše. Naravno da pratimo sve, ali u poređenju sa grupom koju znate, mislim da je jasno svima u čiju korist taj kvalitet ide. Daleko od toga da nemam respekt ili da ne poštujem sve te igrače, ali imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača, tako da ne morate da činite neke ustupke i balans. Ja nemam taj problem da kažem. I ovo je takmičenje po meri Zvezde i Partizana, LŠ traži nešto više. Zaista su napravili veliki rezultat, bili smo ponosni. Za zvezdu smo znali posle 4:0, a za Partizan smo očekivali. Mnogo se lepe stvari dešavaju u srpskom fudbalu. I prvenstvo naše me raduje, kako mene i ceo FSS, ovih šest kola je odigrano u fenomenalnoj atmosferi, nemamo nijedan negativan komentar za penale, suđenje, VAR sistem, gledam mnogo utakmica, ne možete ni da zamislite toliko, raduju me komentari trenera, to je podignuto na jedan veći nivo. Na dobrom smo putu da naš fudbal vrati veru, moramo ovaj trend da vratimo. Mislim da je završena priča o sumnjivim rezultatima, ovo je nešto novo i pre početka prvenstva smo rekli da je ovo možda i poslednja šansa da se krene u poboljšanje našeg fudbala, uz gradnju stadiona, plus večiti u Evropi, verovatno ćemo i taj koeficijent da zadržimo.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Preporuka