Bogdan je na faks išao sa 70 koleginica, sad je jedini muški vaspitač u svom kraju

Kad vas put navede u vrtić, većinu zaposlenih koje tamo ugledate čine žene. Međutim, među stotinama vaspitačica mi smo pronašli i jednog mladića koji hrabro pokazuje da i muškarci mogu biti odlični u tom poslu. Vriska, plač i hiljadu pitanja su nezaobilazni ukoliko se odličite da radite u nekoj predškolskoj ustanovi, ali Bogdanu Đokiću iz Požege, jednom od retkih muških vaspitača u Srbiji, ništa od ovoga ne pada teško. Posle srednje šumarske škole upisao je Višu pedagošku i nakon stečene diplome zaposlio se u vrtiću. "Svi su me pitali zašto sam se odlučio baš za to da postanem vaspitač jer je to retkost. Međutim, ja sam oduvek voleo rad sa decom i sebe tu pronalazim. Ono što mi je važno jeste da sam lepo od kolektiva prihvaćen, pogotovu što sam u izdvojenom odeljenju u selu nadomak Požege. Kolektiv je mali, ali se svi dobro slažemo. Pošto sam ja jedini muškarac, onda na sebe preuzmem te malo teže poslove", kaže Bogdan za RINU

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Preporuka