Smetovi dostigli visinu i do pola metra: Sneg na ovoj srpskoj planini pada duže od šest sati

Da ništa nije gotovo i da je zima ponovo stisla svoje zube na zapadu Srbije, najbolje pokazuju i poslednje vremenske prilike zabaležene na Goliji. Tokom večernjih sati kiša je prešla u jaku snežnu mećavu, koja traje već duže vreme. Imajući u vidu da se nije otopio sneg koji je pao pre nekoliko dana, visina novog belog pokrivača dostići će visinu na pojedinim mestima i preko pola metra. - Sipa kao iz rukava duže od šest sati, kao da je januar. Sve je ponovo potpuno obelelo, pa ujutru opet moramo lopatu u ruke i krenuti u čišćenje snega. Kad zime nije bilo kad joj je vreme, evo šta nas stiže usred proleća. Nije ovo za nas nikakav veliki šok, navikli smo na surove planinske uslove, kaže za RINU Milun sa Golije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Preporuka