Sprema se najveća fešta na vodi u Srbiji: Čamci i rafteri stižu na reku, na spust sve što nije bušno

Jedna od najvećih i najstarijih regata u Evropi zakazana je u opštini Ljubovija za 8. jul. Rafteri se već tradiocionalno spuštaju najlepšim delom reke Drine, od Rogačice do Ljubovije, rutom dugačkom 40 kilometara, što je oko osam sati spusta i plovidbe, nezaboravnog druženja u prelepom ambijentu i prijatnoj atmosvferi uz zvuke trube. U Turističkoj organizaciji opštine Ljubovija kažu da su poslednje pripreme u toku kako bi spremno dočekali goste iz cele zemlje, regiona i drugih delova sveta i da je interesovanje za 22. međunarodnu Drinsku regatu veće nego ikada.- Smeštajni kapaciteti su već odavno popunjeni. Slobodan ležaj se može pronaći u nešto udaljenijim vikendicama i domaćinstvima koja se bave seoskim turizmom, jer je Drinska regata najveća manifestacija u Azbukovici. Ko je jednom poseti – uvek joj se vraća i ona je prvi korak ka širem otkrivanju svih lepota Drine, Bobije i područja zapadne Srbije“, kažu za agenciju RINA u Turističkoj organizaciji opštine Ljubovija

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Preporuka