Grujičić: Smrt Marka koji je preminuo nakon kolonoskopije ispitaće i vanredna spoljna komisija

Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić najavila je da će smrt Marka Stojanovića (30), koji je fatalno stradao nakon komplikacija koje su se javile usled kolonoskopskog pregleda u bolnici u Ćupriji, dodatno da ispita vanredna spoljašnja stručna komisija

Komentari

  • SD

    5. novembar 2022. | 16:53

    Da li bi isto ovako gospodja Grujičić govorila da je slučajno i da joj je priroda dala, njeno dete u pitanju? Suviše hladan odgovor. Neka odgovara lekar ako je kriv. Spremačica ili kuvarica u vrtiću plaća kaznu ukoliko joj nadju neki propust, a lekari štite jedni druge kao bele medvede i prodju nekažnjeni posle svojih grešaka. Neka gospodja ministarka menja nešto po pitanju savesnih kardiologa u Smederevu, da možete kontrolni pregled kod endokrinologa da zakažete, kod onkologa. Termina NEMA mesecima, a zakazane pacijente endokrinološkinja nije primila po dva puta već. Neka pročešlja po ginekološkim i hirurškim klinikama šta se sve radi nesavesno. Možemo li mi posle nekoliko godina čekanja iz Smedereva da dobijemo upute, tri su pregleda u pitanju, kod oftalmologa u Beogradu, jer ovaj grad nema ništa osim osnovnog pregleda oftalmologa?

  • Dlsđana

    5. novembar 2022. | 09:23

    Doktori su potpuno zaboravili Hipokratovu Zakletvu. Korupcija

  • Misko

    3. novembar 2022. | 15:56

    Ubio ga doktor prvi sto je radio,on mu iscepao creva,takav nije došao na pregled,specijalisti su postali strašni i nikom ništa,krivac u zatvor to je ubistvo.

Preporuka