Srbi nemaju problem sa albanskim narodom, već sa Aljbinom Kurtijem i njegovim režimom

Gradonačelnik Štrpca, Dalibor Jevtić, poručio je okupljenima na Vidovdanskom skupu da Srbi nemaju problem sa albanskim narodom, već sa Aljbinom Kurtijem i njegovim režimom."Mi ovde danas kao i unazad, od onoga trenutka kada je Kurti stupio na vlast, mirnim protestom pozivamo međunarodnu zajednicu da nas čuje. Pozivamo ih i danas da konačno shvati, da kako dani prolaze teror aktuelnog režima u Prištini biva sve veći. Ono što se dešava od Štrpca do Leposavića, od Goraždevca do Šilova, ono što se dešava na centralnom Kosovu je politika Kurtija sa ciljem da Srbi nestanu sa ovih prostora, ali ovim skupom danas, našim jedinstvom ovde u Gračanici, ali i na severu Kosova i Metohije šaljemo poruku, da bez obzira na sve izazove, nećemo odustati da živimo na ovim prostorima, jer mi samo želimo da budemo svoj na svome", poručio je Jevtić

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Preporuka