Opšta ludnica u svlačionici Srbije: Pevalo se "Dajte Brazil da se igramo", pa zagrmelo "Puknu zoro"

Fudbaleri Srbije su napravili slavlje u svlačionici posle plasmana na Svetsko prvenstvo

Komentari

  • Aron von Schaffer

    15. novembar 2021. | 11:28

    Sta reci samo preostaje konstatovati da su decki prevazisli okvire mogucnosti u fizickom a da ne kazemo i psihickom pogledu posebice ,se izdvaja njihov mentalni sklop koji je sinoc bio na razini nadprirodnih moci ,prevazisli okvire balkanskih sportista te primjenili anglo saksonski i pogotovo germanski karakterni kod njih nikada nista izgubljeno sve dok utakmica traje ,i ta odrednica dnk ih je dovela do zvijezda zvanih Katar decki svaka cast ,ovim putem isticem i glavnog stratega sve ukupne sinocnje price gosp Dragana Piksija Stojkovica oca i tvorca ove pobjednicke momcadi .Srtno Vam bilo u KATARU .

  • Ratko Mrđen

    15. novembar 2021. | 09:34

    Ovo ni Žil Vern ne bi mogao predvideti. Mogli smo i završiti sa 1:1, ali igra i odnos prema nacionalnom dresu je bio takav što svakog ljubitelja fudbala ispunjava ushićenjem. Ovo se ne zaboravlja i mislim da će u Kataru imati značajnu ulogu.

  • wolf30

    14. novembar 2021. | 23:38

    Radosti nema kraja. Strašan tim, najstrašnije, od danas noćna mora svima u Kataru. O Pixiju samo jedno, za zasluge jedinstvu, ponos, od Srbije orden. Momci, ovakvom postavom fizičkom i mentalnom nema granice. Napred Srbi, grb na grudi i udri, pamet u glavu, vođu imate. Srbija je uz vas!

Preporuka